perjantai 16. lokakuuta 2015

Baby Shower nro 3

Viime viikonloppuna sain kunnian olla mukana järjestämässä Baby Shower kutsuja ystävälleni. Nämä olivat kolmannet vauvakutsut joita olen järjestänyt ja jälleen kerran tulossa oli tyttö ♥ Juhlat järjestettiin tällä kertaa meillä kotona, ja osallistujia oli 7 plus muutama puhelimen välityksellä.

Teemaksi vauvakutsuille valitsimme pöllöt, sillä tuleva äiti pitää niistä kovasti. Pöllöteemaisia koristeita on nyt paljon tarjolla ainakin Decora Housessa ja Juhla Centerissa.

Ensinnäkin askartelin tulevalle äidille rintakorun. Tarvikkeina googlen kuvahausta löydetty kuva, ihanan värisiä papereita, hakaneula ja pari palaa teippiä. Helppoa!



Ensimmäinen ohjelmanumeromme oli Lupauksen tulevalle äidille. Tässä mukailtiin hieman häistäkin tuttua 12kk leikkiä, mutta sen sijaan että olisimme arponeet joitain minun keksimiäni lupauksia, sai jokainen kirjoittaa omansa.Tuleva äiti sai sitten arvailla mikä lupaus oli keltäkin.

Lupaukset kirjoitimme kauniille papereille joita löysin Suomalaisesta Kirjakaupasta.


Toinen ohjelmanumeromme oli Terveiset Vauvalle. Tämän tein ihan wordilla ja tulostin kauniille helmiäispaperille.


Kolmas täyteltävä lappunen oli vauvan tietojen arvailu. Jokainen täytti oman kuponkinsa joka suljettiin sen jälkeen kirjekuoreen. Vauvan synnyttyä äiti kertoo sitten meille muille kuka arvasi lähimmäksi. Tämän toteutin PicMonkeylla, ja tulostin kuvan 4 per sivu jotta sain niistä sopivan kokoisia.



Ennen juhlia askartelin Baby Girl -lippuviirin. Tein wordilla kirjaimet ja tulostin ne. Sitten leikkasin eri värisiä kolmioita kartongista ja liimasin kirjaimet niihin. Lopuksi tein reiän kolmioiden sivuihin ihan rei'ittimellä ja pujotin kolmiot satiininauhaan. 




Tässä pari kuvaa pinkistä pöllökattauksesta. Kertakäyttölautaset, pöllö-servetit, pöllö-muffiniteline, pöllö-namikipot ja pinkit pompomit Juhla Centeristä. Valkoiset pompomit olivat häissämme ja pinkit kertakäyttölasit polttareissani :D

Tarjolla meillä oli pastasalaattia, fetaa, patonkia ja levitettä, muffineita ja nameja. Skoolasimme Lehtikuohulla joka oli kyllä todella hyvää!






Olin myös ostanut tulevalle äidille kauniin pahvisen rasian jonka sisäkanteen kiinnitin pöllö-aiheisen tekstin "raskausajan muistoja". Rasiaan olin teettänyt valmiiksi kuvia hänen raskausajaltaan, sekä sinne laitettiin kaikki juhlien aikana täytetyt lippulappuset. Rasiassa kaikki säilyy siistinä ja äiti voi lisäillä sinne omia juttujaan kuten ultrakuvia jne. Rasiasta ei ole nyt kuvaa, mutta kauniita rasioita löytyi ainakin Suomalaisesta Kirjakaupasta sekä Prismasta.

Yksi ohjelmanumero oli vielä äidin vatsanympäryksen arvuutteleminen. Teimme sen vessapaperin avulla. Jokainen otti rullasta sopivan pätkän paperia ja lopuksi mittasimme tietenkin oikean määrän. Oikein arvanneelle olimme varanneet palkinnoksi suklaalevyn. 

Muuten juhlissa oli vapaata seurustelua, meillä oli kivaa ja tuleva äitikin näytti nauttivan ♥ Baby Showerit ovat kyllä ihania! Onneksi sain purkaa häiden jälkeistä suunnittelun tyhjiötä näihin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! ♥